banner359

Festivalin ilgi odağı "Dava" oldu

10 Haziran 2019 Pazartesi 17:29
Festivalin ilgi odağı "Dava" oldu

İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 1. İnegöl Proje, Ar-ge ve Kariyer Günleri Festivali’nin açılışı gerçekleşti.

Atatürk Anıtı arka kısmında bulunan yeşil alanda kurulan alanda okullar projelerini katılımcılara sundular. Yapılan protokol konuşmalarının ardından, protokol üyeleri stantları tek tek gezerek projeler hakkında bilgiler aldılar.

FESTİVALİN İLGİ ODAĞI OLDU

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Kayseri Şubesi ve Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileri iş birliğiyle yapılan elektrikli otomobil "MTTB-Dava" ise festivalin ilgi odağı oldu. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban elektrikli araca binerek aracı test etti. Mühendisleri tebrik eden Taban ülke adına heyecan verici olduğunu söyledi. İncelemeler sonrası protokol üyeleri araç başında hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<