banner359

FETÖ'den gözaltına alınan doktor serbest bırakıldı

20 Mart 2018 Salı 17:35
FETÖ'den gözaltına alınan doktor serbest bırakıldı

İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınarak mahkemeye çıkarılan İnegöl Devlet Hastanesi eski Başhekimi ve Çocuk Doktoru, serbest kaldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında kamu personeli ve özel sektör çalışanlarının bulunduğu 10 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. İl merkezi, Mudanya ve İnegöl´de gerçekleştirilen operasyonda 10 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

ÇOCUK DOKTORU GÖZALTINDA

Operasyon kapsamında, İnegöl Devlet Hastanesi eski Başhekimi ve Çocuk Doktoru K.A.´da gözaltına alındı. İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Doktor K.A., Bursa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Şüphelilerin bylock kullandığı, 17/25 Aralık 2013 darbe girişimi sonrasında örgüte finans desteği sağladığı, Bank Asya´ya para yatırdıkları ve kapatılan derneklere kayıtlarının bulunduğu tespit edildi.

SERBEST KALDI

Gözaltına alınan doktorun mahkeden serbest kaldığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<