banner359

Fiba Commercial Properties, Perakende Günleri'nde yatırımlarını anlatacak

25 Kasım 2017 Cumartesi 11:17
Fiba Commercial Properties, Perakende Günleri'nde yatırımlarını anlatacak

Fiba Grubu´nun 30 yıllık finans ve finans dışı sektör tecrübesini, 20 senelik gayrimenkul bilgisi ile birleştiren Fiba Commercial Properties, 29-30 Kasım 2017 tarihinde İstanbul Lütfi Kırdar´da düzenlenecek Soysal Perakende Günleri´ne katılıyor. Marka, mevcut ve gelecek yatırımlarını ziyaretçilerle paylaşacak…

FİBA Grubu şirketi olan Türkiye´nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP), istikrarlı büyümesine devam ediyor. Şu anda Türkiye, Çin, Romanya ve Moldova´da; dokuz AVM, dört ofis binası, dört rezidans ve iki sinema kompleksi ile operasyonlarını yürüten marka; Çin´de Star Mall, Romanya´da; Plaza Romania, Bucuresti Mall, Plaza Romania Ofis, Anchor Plaza Ofis, Metropol Ofis, Incity Rezidans, Select Rezidans, Pallady Rezidans, Movieplex Sinemaları ve Moldova´da; Shopping Malldova yatırımları ile varlık gösteriyor.

Toplamda 900´ü aşkın marka ve mağazaya, 550 bin m2 kiralanabilir alan ile hizmet veren FİBA CP, 29-30 Kasım 2017 tarihinde İstanbul Lütfi Kırdar´da düzenlenecek Soysal Perakende Günleri´ne konuk oluyor.

Perakende Günleri´nde iş ortakları ve farklı sektör temsilcileri ile bir araya gelecekleri için büyük mutluluk duyduklarını anlatan FİBA Commercial Properties CEO´su ve Yönetim Kurulu üyesi Yurdaer Kahraman, “Son dört yılda olduğu gibi bundan sonraki süreçte de yerli markalarının yurtdışına açılmasına destek vererek, Türk perakende sektörüne katkı sağlamaya devam edeceğiz. Fuarda; yurt içi ve yurt dışı yatırımlarımızı, büyüme hedeflerimizi, mevcut projelerimizin işleyişini ve sektöre dair projeksiyonlarımızı hem perakendecilere hem de ziyaretçilerimize aktaracağız” dedi.

Fiba Commercial Properties standı 117 numarada ziyaret edilebilinir.

Anahtar Kelimeler:
FibaCommercialProperties
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<