Fidan Seçim Ziyaretlerini Sürdürüyor

.

03 Mayıs 2015 Pazar 17:27 2015-05-03 17:47:40
Fidan Seçim Ziyaretlerini Sürdürüyor
Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Bursa Milletvekili Adayı Fikret Fidan  Şavşatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti. 

Dün saat 21.00'da Şavşatlılar Derneği'nde gerçekleştirilen ziyarete, MHP Bursa Milletvekili AdayıFikret Fidan, MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, MHP İlçe Teşkilatı yöneticileri, Şavşatlılar Dernek Başkanı Metin Elmacı ve dernek üyeleri katıldı.

Ziyarette açılış konuşmalasını gerçekleştiren İnegöl Şavşatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Metin Elmacı, MHP Bursa Milletvekili Adayı Fikret Fidan'ı uzun yıllar önce tanıdığını ve kendisi bir ağabeyi olarak gördüğünü ifade ederek, çıkmış olduğu vekillik yarışında kendisine başarılar diledi.

HEPSİNE TALİBİZ
MHP İlçe Başkanı Müfit Besler ise, "Malumunuz 7 Haziran'da Türkiye için çok önemli bir seçim var. Neden bu seçim çok önemli? Hepimiz bu ülkede yaşadıklarımızı çok iyi biliyoruz. Önümüzdeki süreç, ekonomik ve siyasal sorunların olduğu bir süreç ama bizler Milliyet Hareket Partisi İlçe Teşkilatı olarak, sonuna kadar seçim mücadelesinin içindeyiz. 18 Milletvekilinin 18'ine talibiz" dedi.

VATANIMIZIN GELECEĞİ İLE İLGİLİ ENDİŞELERİMİZ VAR
Ülkenin gidişatının iyi olmadığını belirten MHP Bursa Milletvekili Adayı Fikret Fidan, "Ben üç defa belediye başkanı adayı oldum. Hep dua ettim, "Hayırlısıysa olsun. Hayırlısı değilse olmasın" diye. Olmadı ve dedikki hayırlısı değilmiş. Bugün niye milletvekili adayı oldum? Bir takım insanlar ülkemizin gidişatını, yönetim şeklini beğeniyor olabilir. Bizimde takdir ettiğimiz yanlar var. Ama genel anlamda baktığımız zaman, ülke olarak gidişatın iyi olmadığını görüyoruz. Bu nedenle ben adaylığımı açıklağımın an, Facebook sayfamdan, "Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır" ifadelerini kullandım. Vatanımızın geleceği ile ilgili endişelerimiz var. Vatan topraklarının bir kısmında, devletimizin egemenlik anlatışı ortadan kalkmış durumda. Bir terör örgütü olaralarda biliyorsunuz artık vali atıyor, kaymakam atıyor, hakimler savcılar tayin ediyor. Hatta vergileri topluyorlar. Bu bir sıkıntı. Bu birşeylerin hazırlığı"

SİLAHLI KUVVETLER ÜZERİNDE OPERASYON YAPILDI
"98 Yılında terör örgütünün lideri yakalandı. Bunu sorgulayan benim kendi arkadaşım, Hasan Atilla Uğur. Yaklaşık 1.5-2 ay önce İnegöl'deydi. Soruglama esnasında bir takım kayıtları gösterdi bizlere. Terör örgütü liderinin, devletin hizmetinde olduğunu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin geleceği için, birlik ve berberliği için ne yapılması gerekiyorsa, yapmaya hazır olduğunu ifade ediyor. Ve nitekim de öyle oldu. 2002 Yılına kadar aşağı yukarı terör örgütü bitirilmişti. Ancak iktidar değişikliğinin ardından birşeyler değişmeye başladı. Terör örgütü tekrar söz sahibi olmaya başladı. Bunun olması için de Türkiye'nin en dinamik gücü nedir, silahlı kuvvetler. Silahlı kuvvetlerin üzerine bir operasyon yapıldı. Biliyorsunuz Ergenekon Terör Örgütü diye bir örgüt icat edildi. Toprak altından birsürü silahlar çıkarıldı. 10 yıl önce gömüldüğü iddia edildi ama 6 ay önceki gazetelere sarıldığı görüldü. Buna rağmen, Silahlı kuvvetler kendilerini ifade edemediler. Dertlerini anlatamadılar. Ve Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir Genel Kurmay Başkanı, terör örgütü sıfatıyla ceza evine konuldu. Bunları hepimiz yaşadık"diye konuştu.



Son Güncelleme: 03.05.2015 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<