banner359

Filede Şampiyonlar Belli Oldu

26 Mart 2019 Salı 17:03
Filede Şampiyonlar Belli Oldu

Bursa’nın en önemli spor organizasyonu arasında yer alan Okullar Arası Spor Festivalinde heyecan hız kesmeden devam ediyor. Çekişmeli karşılaşmalara sahne olan müsabakalarda voleybolda küçük kızlarda Alibeyköy Ortaokulu, genç kızlarda da Spor Lisesi kupaya uzanan taraf oldu.

SPOR ŞÖLENİ DEVAM EDİYOR
İnegöl Belediyesi tarafından 3 yıldır Başkanlık Kupası adı altında düzenlen organizasyon bu yıl Okullar Arası Spor Festivali adıyla hayata geçerken, spor şölenine dönen organizasyon 7 branşta 34 ayrı kategoride, 36’sı Ortaokul ve 30’u lise olmak üzere toplam 66 okuldan 4200 öğrencinin katılımıyla birbirinden zor ve çekişmeli maçlara sahne oluyor.

VOLEYBOLDA FİNAL HEYECANI YAŞANDI
Öğrencilerin özgüvenlerini artıran ve okul dışında eğlenceli ve adrenalin dolu bir etkinliğe ev sahipliği yapan Okullar Arası Spor festivali organizasyonunda final maçları nefes kesiyor. Her branşta heyecanlı ve çekişmeli maçların olduğu organizasyonda son olarak voleybolda final heyecanı yaşandı.

GENÇ KIZLARDA ŞAMPİYON SPOR LİSESİ
Kültür Park içerisinde bulunan Belediye Spor Salonunda oynanan voleybol müsabakalarında ilk heyecan genç kızlarda yaşandı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı müsabakalarda Spor Lisesi birinciliği elde ederken, ikinciliği Turgutalp Anadolu Lisesi, üçüncülüğü Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi, dördüncülüğü ise Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi elde etti.

KÜÇÜK KIZLARDA KUPANIN SAHİBİ ALİBEYKÖY ORTAOKULU 
Voleybolda küçük kızlar finallerinde yaşanan heyecanda ise Alibeyköy Ortaokulu birinciliği elde ederken, Cerrah Ortaokulu ikinciliği, Alanyurt Kocatepe Ortaokulu üçüncülüğü, Gazipaşa Ortaokulu ise dördüncülüğü elde etti.

Öğrencilerin ders dışında sportif faaliyetlerde uğraş vermelerini ve onların özgüven kazanmalarına olanak sağlayan Okullar Arası Spor Festivali birbirinden zevkli ve güzel maçlara ev sahipliği yapmaya devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<