Fuarda yer alacak firmalara destek

20 Mart 2020 Cuma 16:13
Fuarda yer alacak firmalara destek

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ve MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, Koronavirüs (COVİD-19) salgını sebebiyle 8-13 Haziran tarihlerine ertelenen 43. MODEF Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı ödemelerinin 2 ay ertelendiğini duyurdu.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ve MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (COVİD-19) salgını sonrası alınan tedbirler kapsamında 8-13 Haziran tarihine ertelenen 43. MODEF Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı’nda yer alacak firmalara destek haber verdi. Başkan Yavuz Uğurdağ, fuarda yer alacak olan firmaların, fuar ödemelerinin 2 ay ertelendiğini duyurdu.

“VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN HER ŞEYİN ÜZERİNDEDİR”
Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ve MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (COVİD-19) salgınına karşı ülkemizde de geniş tedbirler alınarak vatandaşlarımızın sağlığı için çalışmalar gerçekleştirilmektedir. Alınan tedbirler kapsamında, ülke genelindeki tüm organizasyonlarda olduğu gibi ilçemizde gerçekleştireceğimiz 43. MODEF Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarımız da 6-11 Nisan tarihlerinden 8-13 Haziran tarihlerine ertelenmişti. Üyelerimizin ve vatandaşlarımızın sağlıkları bizim için her şeyin üzerindedir. Bu noktada alınan tedbirlerin arkasındayız ve elimizden gelen desteği vermeye hazırız.”

banner380

GÜN BİRLİK GÜNÜ
“Bununla birlikte, firmalarımızın ekonomik durumlarını koruyabilmeleri, istihdamlarını sürdürebilmeleri ve süreci en az zararla atlatmaları noktasında da desteğimizi sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu olarak, bu yıl fuarımızda yer alacak olan firmalarımızın fuar ödemelerini 2 ay erteleme kararı almış bulunuyoruz. Koronavirüsle mücadele sürecinde firmalarımızın yanlarında olacağımızı ve desteklerimizi esirgemeyeceğimizi belirtmek istiyoruz. Gerek ilçemiz gerekse ülkemiz adına bir ve beraber şekilde mücadele örneği ortaya koymak durumundayız. Gün birlik ve beraberlik günüdür” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<