Futbolun kalbinde dönüşüm sürüyor

17 Kasım 2021 Çarşamba 16:03
Futbolun kalbinde dönüşüm sürüyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bölgesel ve amatör lig maçlarının yanı sıra okul müsabakalarına da ev sahipliği yapması nedeniyle amatör futbolun kalbi olarak bilinen Atıcılar’daki 3 nolu sahayı da sil baştan yeniledi.

banner380

Bursa'nın sporda da marka kent olması hedefiyle her branşa özel spor tesisleri kazandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi, mevcut sahalarda da yenileme çalışmalarına sürdürüyor. Bursa’da amatör sporun adeta kalbinin attığı yer olan Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesindeki Atıcılar Spor Tesisi’nde daha önce 1 No’lu sahayı zemininden tribünlerine kadar kapsamlı bir yenilemeye tabii tutan Büyükşehir Belediyesi, 3 No’lu sahayı da sil baştan yeniliyor. Çalışmaların aralıksız sürdüğü 105x68 metre ölçülerindeki sahanın mevcut zeminini kaldıran ekipler, altyapı malzemesi sermenin ardından zemini sentetik çimle kapladı. Modern görünüme kavuşan saha, uzun yıllar Bursa futboluna hizmet verecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<