banner359

Futsalda gülen taraf basın oldu

12 Ekim 2016 Çarşamba 20:48 2016-10-12 21:09:15
Futsalda gülen taraf basın oldu

 İlçe Spor Müdürlüğü’nün Amatör Spor Haftası dolayısıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında  basın mensupları ile İlçe Spor Müdürlüğü personeli Kapalı Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.

İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel’in de forma giydiği karşılaşmada basından Genç Gazete’den Ersoy İşitmez ve Cem Taşkıner, Yıldırım Gazetesi’nden Yavuz Yılmaz, Haber Yorum Gazetesi’nden Onurhan Bayraktar, E-İnegöl Haber Sitesi’nden Salih Bilal Aslan, İnegöl Online Haber Sitesi’nden Hasan Avcıbaş ve Adem Demir, Anadolu Ajansı’ndan Şaban Kılıçcı mücadele etti. İlçe Spor Müdürlüğü’nden Osman Gümüş’ün yönettiği karşılaşmayı basın mensupları 11-10 kazandı.
Karşılaşmanın ardından birinci ve ikincilere madalyaları İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel ve İlçe Spor Müdür Vekili Osman Gümüş tarafından takdim edildi. Basın mensupları İlçe Spor Müdürlüğü’ne karşılaşma için teşekkür etti.

Son Güncelleme: 12.10.2016 21:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<