banner359

Galericilere garanti ve expertiz semineri

06 Nisan 2017 Perşembe 17:03 2017-04-06 17:09:11
Galericilere garanti ve expertiz semineri

 Yıldırım Ekspertiz Firması ile Oto Galericiler Sitesi işbirliğinde galericilere yönelik, İkinci el araçlarda garanti ve ekspertizin önemi konusunda seminer verildi.

Park Hotel İnegöl’de düzenlenen programa Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, Oto Galericiler Sitesi Başkanı Serhat Erezsert ve galericiler katıldı.

Seminer öncesi konuşan Oto Galericiler Sitesi Başkanı Serhat Erezsert “Bildiğiniz üzere otomotiv sektörü her geçen gün gelişiyor ve her geçen gün farklı ihtiyaçları gün yüzüne çıkıyor. Ben hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Yıldırım oto expertiz firma sahibi Enes Yıldırım,“ İnegöl halkına 5 yıldan beri expertiz hizmeti veriyoruz. Bu bağlamda verdiğimiz hizmetin arkasındayız. Firmamız var olduğu sürecede verdiğimiz hizmetin arkasında durmaya devam edeceğiz. Hiç tartışmasız başarız ne garantiliarabam.com'un ne Yıldırım Oto expertizin işidir. Başarı daima verdiğimiz hizmetin ve müşteri ile aramızda kurduğumuz karşılıklı güven ve istikrardır. Bu duygular ile hepinize teşekkür ediyorum"dedi.
 
BENCE İYİ ARABA ALIP İYİ SATMAK DAHA ÖNEMLİ
İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz ise “Büyüyen gelişen sektörü daha ileriye nasıl götürebiliriz diye burada hep beraber tartışacağız. Geçmiş yıllara baktığımız da İnegöl’de galericilik çok iyi düzeyde değildi. Dağınık bir şekilde bu meslek icra ediliyordu. Ama 7 yıl önce İnegöl Belediyesi tarafından yapılan Galericiler Sitesi bu sektörle alakalı çok önemli bir gelişmeydi. Bütün arkadaşlarımız orada araçlarını daha iyi sergileme fırsatı buldu. Tabii ki İnegöl ticaret şehri, İnegöl büyüyor ve gelişiyor. Bu Galericiler Sitesi şuanda bize yetiyor mu tabi ki yetmiyor. Çünkü İnegöl büyüyor bu nedenle yetmiyor. Bundan sonraki süreç ne olacak, acaba daha büyük bir yer sözü verilir mi bunu Belediye Başkanımızdan talep edeceğiz. Benim kendi fikrim çok araba satmak çok araba almak iyi bir ticaret değil. Bence iyi araba alıp iyi satmak daha önemli. İşiniz zor, bu işin çok fazla simsarlığı ve üçkağıtçıları var. Son zamanlarda teknolojik gelişmeler sizin elinizi rahatlattı ama bir takım sıkıntılar hala var” dedi.
KURUMSAL SİSTEME DOĞRU GİDİYORUZ
İnegöl’de çok güzel bir otomobil pazarının olduğunu belirten İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise , “Bu işlerden hiç anlamam sadece araba kullanmaktan anlarım. Avrupa birliği falan diyoruz ya bizim artık Avrupa Birliği takıntımızın olmadığı son olaylarda belli oldu. Burada konuşulan bazı şeyler size gerçekten çok iddialı gelmiş olabilir ama bunlar zaman içerisinde olmak zorunda nihayetinde hayatımızı teslim etiğimiz, yeri geldiğinde kilometrelerce yol aldığımız araçlarımız ile alakalı alımlarında ve satımlarında belirli standartların olması gerekiyor. Bu mesleğinde artık bir standarda kavuşması gerekiyor. Sözüm meclisten dışarı ama emlak işi galeri işi standartların dışında gelişi güzel ortamlarda yapılmaya çalışılıyor. Cumartesi günleri İnegöl’de çok güzel bir otomobil pazarımız var, oto galerimiz var insanlar nezih bir ortamda birebir pazarlıklarını yapıp bir şeyleri araştırma özelliğine sahipler. Herkesin her işi yaptığı bir şeyden ziyade herkesin işini yaptığı, kurumsallaştırdığı bir sisteme doğru gidiyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından Garantiliarabam.com’un CEO’su Selma Şahin, garantili araç için gereken önemli bilgilerden bahsetti.

Son Güncelleme: 06.04.2017 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<