Galibiyetle dönmeyi planlıyoruz

11 Mart 2020 Çarşamba 16:17
Galibiyetle dönmeyi planlıyoruz

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Gümüşhanespor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Bordo beyazlı ekip, Gümüşhanespor maçı hazırlıkları kulüp tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü.

banner380

Antrenman sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Murat Yoldaş, şunları söyledi:

“Hazırlıklarımız gayet güzel gidiyor. Ekibimiz moralli. Çocuklarla ilgili sıkıntımız yok şükür. Hafta sonunda ufak bir kaza yaşadık ve çok çabuk unuttuk. İlk defa 19 maçtır oynadığımız 1 maçta gol atamadık. Maç sonunda da söyledim. Buraya yatmaya, 1 puan almaya gelmiş zihniyetli takımlara oynadığımız 15-20 dakikalık etkili bir futbol var oyunun başında. Orada golleri bulmamız lazımdı. Zaman geçtikçe de sıkıntı yaratıyor.  Rakibin direnci daha da artıyor. Bu bize sıkıntı yarattı ama gol pozisyonlarımız çok var. 4-5 tane pozisyonumuz var. Yani pozisyonun başlangıcında gol pozisyonu olabilecek çok rahat pozisyonlarımız var. Yani oyuncularımızın performansından, oyun anlayışlarından dolayı bazen olmayabiliyor. Önemli olan bunların bize gösterdiği şeyler, devamlı olarak topa sahip olan takım, ne yapmak istediğini bilen, ne yaptığını bilen, pozisyon arayan, pozisyon üreten biziz. Bunda bir sıkıntımız yok. Artık önümüzdeki maça odaklandık ve ona hazırlanıyoruz. İnşallah bütün planlarımız galibiyetle dönmek için. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Güzel bir galibiyetle dönmeyi planlıyoruz. Emir’in sakatlığı var. Enes sarı kart cezalısı. Onun haricinde Gökhan’ın biraz bileğinde sakatlığı var. Ufak tefek işte Cengiz ve Tayfun’da da sakatlıklar var ama hafta sonuna kadar onlarda da bir sıkıntı kalmayacağını düşünüyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<