banner359

Gazeteciler Günü’nü kutladılar

09 Ocak 2020 Perşembe 16:40
Gazeteciler Günü’nü kutladılar

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun ve Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl Belediyesi Meclis üyeleri Messken Kafe’de gazeteciler ile bir araya geldiler.
Pasta kesiminin ardından açıklamalarda bulunan MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun “Kıymetli basın mensubu arkadaşlarımız, Milliyetçi, Hareket Partisi meclis üyelerimiz ile birlikte 10 Ocak çalışan gazeteciler günü münasebetiyle bir araya geldik hepiniz hoş geldiniz. 1961 yılında kutlanmaya başlayan çalışan gazeteciler gününün 59. Yılı kutlanmakta, vefat eden gazetecilerimize cenabı Allahtan rahmet diliyoruz. Çalışan gazetecilerimize Allah’tan sağlık sıhhat afiyet diliyoruz. Gazeteciler vatandaş ile yöneticiler arasında köprü görevi gören demokrasimizin olmazsa olmazlarıdır. Her türlü zor çalışma şartlarında ilçemizde görev yapan değerli basın mensubu arkadaşlarımız görevlerini layıkıyla yaptıklarına yürekten inanıyoruz. Basın kuruluşlarında görev yapan gazeteciler toplumun çıkarlarını göz önüne alarak halkın doğru haber alma özgürlüğü yolunda hizmet etmek gibi büyük bir görevi üstlenmiş durumdadırlar. İnegöl’ümüzde görev yapan gazetecilerimiz bu görevi başarı ile sürdürmektedirler.  Bu nedenle çalışan gazeteciler gününü tekrardan kutluyorum. Sağlıklı huzurlu ömürler diliyorum.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<