Gaziantep’in Yöresel Lezzetleri İnegöllülerle Buluştu

17 Şubat 2017 Cuma 17:00 2017-02-17 17:05:09
Gaziantep’in Yöresel Lezzetleri İnegöllülerle Buluştu
Geçtiğimiz hafta Erzurum yöresine ait lezzetlerin sergilendiği Erzurum yöresel ürünler etkinlik çadırının İnegöllülerle buluşmasının ardından, ilçemiz bu hafta da Gaziantep’in lezzetlerine ev sahipliği yapıyor. Gaziantep Yöresel Ürünler Etkinlik Çadırı, bugün Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ve çok sayıda davetlinin katılımıyla Nikah Dairesi önünde açıldı. Açılış törenine bir dizi ziyaret için İnegöl’e gelen Preşeva Belediye Başkanı Shqiprim Arifi ve beraberindeki heyetle birlikte AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyeleri de katıldı.

ANTEP’İN LEZZETLERİ İLK KEZ İNEGÖLLÜLERLE BULUŞTU
Açılış öncesi konuşan Bursa Gaziantepliler Derneği Başkanı Bilal Şengüloğlu, Bursa Gaziantepliler Derneği’nin 1991 yılında kurulduğunu hatırlatarak “İlk defa Alinur Aktaş Başkanımızın desteği ile Gaziantep’i tanıtmak, İnegöl’de şehrimizi yansıtmak adına, şehrimizin UNESCO dünya mutfağı mirası listesine girmiş mutfağını yansıtmak, burada hemşerilerimizle İnegöllüleri bir arada bulundurmak adına önemli bir organizasyon gerçekleştirdik. Bu anlamda katkıda bulunan Sayın Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a, İnegöl Belediyesi bürokratlarına ve ilçe halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.

HEPİMİZ TÜRKİYE’YİZ
Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise İnegöl’ün güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptığını ifade ederek “Bugün çok değerli Preşeva Belediye Başkanımız ve beraberindeki heyetiyle, 22. Dönem Milletvekilimiz Niyazi Bey ve AK Parti İlçe Başkanımız, meclis üyelerimiz ve yönetim kurulu üyelerimizle beraber güzel bir açılışa ev sahipliği yapıyoruz. Geçen hafta Erzurum standını açmıştık bugün de Gaziantep’in güzelliklerini burada sergiliyoruz. Türkiye Erzurum ile Antep ile Adana ile Urfa ile Hakkâri ile Ağrı ile Artvin ile ve diğerleriyle birlikte güzel. Farklı farklı memleket ve yörelerden olabiliriz. Kökenlerimiz farklı olabilir ama hepimiz Türkiye’yiz. Bu zenginlikler Türkiye’nin zenginlikleridir. Bunların burada sergilenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşma sonrası kurdele kesimi ile çadırın açılışı gerçekleştirilirken, Aktaş ve beraberindeki heyet çadırda bulunan sergileri de gezerek ürünleri inceledi. Başkan Aktaş, alanda bulunan mangalın başına da geçince renkli görüntüler yaşandı.

Son Güncelleme: 17.02.2017 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<