Gelin ve damat Zafer Bayramı coşkusuna ortak oldu

30 Ağustos 2020 Pazar 17:16 2020-08-30 17:33:59
Gelin ve damat Zafer Bayramı coşkusuna ortak oldu

 İnegöl'de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yıl dönümü nedeniyle bir program düzenledi. Program esnasında yoldan geçen gelin ve damat, ellerindeki çiçeği Atatürk Anıtı’na bırakınca alkış yağmuruna tutuldu.

banner380

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Bursa’nın İnegöl'de de kutlandı. Sabah yapılan programın ardından öğleden sonrada bazı parti ve dernek üyeleri de Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıp açıklamalarda bulundu. Atatürk Anıtı’ndaki program sırasında düğünleri olan Begüm ve Kubilay çifti Zafer Bayramı kutlamalarını görünce araçlarından inip kısa süreliğine katılım sağladı. Dünyaevine giren çift, anıta ellerindeki çiçeği bırakıp ayrıldı. Programa katılanlar genç çifte mutluluklar dileyerek, çifti alkış yağmuruna tuttular.

Son Güncelleme: 30.08.2020 17:33
Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<