banner359

Genç İşçinin Ölümünün Ardından Dram Çıktı

10 Aralık 2015 Perşembe 22:20 2015-12-10 22:21:24
Genç İşçinin Ölümünün Ardından Dram Çıktı
 Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir sunta fabrikasında, üzerine elektrik panosu düşen 32 yaşındaki Mevlüt Demir adlı işçi yaşamını yitirdi.
 Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir sunta fabrikasında, üzerine elektrik panosu düşen 32 yaşındaki Mevlüt Demir adlı işçi yaşamını yitirdi. Bir süre önce evlenen talihsiz işçinin, baba olmaya hazırlandığı öğrenildi. 

Olay, Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren sunta fabrikasında meydana geldi. İddiaya göre, iş makinelerinin de yardımı ile fabrika içerisine indirilmekte olan elektrik panosu, bir anda işçilerin üzerine devrildi. Yaklaşık 400 kilo ağırlığındaki elektrik panosunun altında kalan Mevlüt Demirel ağır, Hasan Kaya ise hafif yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan bir süre önce evlenen ve hamile olan eşinin önümüzdeki günlerde doğum yapması beklenen Mevlüt Demirel doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.


Ölüm haberini alan arkadaşları göz yaşlarına boğulurken, genç işçinin ölüm haberini hamile olan eşine kimse haber vermeyi cesaret edemedi. Demirel'in bir kaç gün sonra baba olacağı öğrenildi

Olayla ilgili soruşturmaya İnegöl Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. 

Son Güncelleme: 10.12.2015 22:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<