banner359

Gençlergücü’nde görev dağılımı yapıldı

03 Mayıs 2018 Perşembe 10:54 2018-05-03 11:02:31
Gençlergücü’nde görev dağılımı yapıldı

25 Nisan tarihinde gerçekleştirilen Olağan Kongre’de İnegöl Gençlergücü Kulübü Başkanı olan Ayhan Çamlıdağ tarafından oluşturulan yeni yönetim kurulunda görev dağılımı gerçekleştirildi.

Gençlergücü Kulübü Basın Sözcüsü Uğur Bayram tarafından yapılan açıklamada; “25 Nisan 2018 tarihinde yaptığımız Olağan Genel Kurul sonucunda göreve seçilen Yönetim Kurulumuz Kulüp Başkanınız Ayhan Çamlıdağ başkanlığında toplanarak görev dağılımını gerçekleştirmiştir. Yapmış olduğumuz görev dağılımına göre; kulüp başkanlığına Ayhan Çamlıdağ, başkan vekilliğine Bülent Acar, Başkan yardımcılıklarına Mesut Altay, Sedat Öpçiner, As Başkanlıklara M.Yücel Gürbüz, Hakan Bilgiç ve Abdurrahman Maksutlar, Genel Sekreter Rıdvan Kocaağa, Muhasip Kamuran Balkan, Federasyon Temsilcileri; Faruk Yıldırım, Cemil Derman, Basın Sözcüsü Uğur Bayram, Genel Kaptanlar Metin Karabacak ve Fatih Doğan Tesisler Sorumluları: İsmail Tanrıkulu - Turgut Gündüz Genel Kaptan Yardımcısı: Samet Çömlekçi Hukuk İşler Sorumlusu; Av. Mustafa CEYLAN ve Av. Samet Cansu, Lokal Sorumlusu Fatih Gökay, Alt Yapı Sorumluları; İbrahim Akgün-Seyfettin Dere ve Muhammet Yılmaz yönetim kurulu üyeliklerine ise Alaattin Yiğit-Mustafa Ünlüyol-Çağıl Duman ve İbrahim Özbek getirilmiştir. Yönetim Kurulumuz yeni sezon planlamasına kısa süre içerisinde başlayacak ve belirlenen hedef doğrultusunda çalışmalarına başlayacaktır. Kulübümüzün Genel Kurulu ve Göreve seçilen Yeni Yönetim Kurulumuza yeni dönemde başarılar diliyorum.

Son Güncelleme: 03.05.2018 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<