banner359

“Gençlerimizi Doğru Ve Faydalı Yerlerde Görmek Bizleri Mutlu Ediyor”

13 Ocak 2018 Cumartesi 16:22
“Gençlerimizi Doğru Ve Faydalı Yerlerde Görmek Bizleri Mutlu Ediyor”


İnegöl Ülkü Ocakları yönetiminin ziyaretinde konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, “Gençlerimizi muhakkak suretle doğru ve faydalı yerlerde o işlere sarılırken görmek bizleri mutlu ediyor” dedi.

İnegöl Ülkü Ocaklarında bu akşam gerçekleştirilecek konser programı ve aynı programda yapılacak Başkan değişikliği öncesi, Ülkü Ocakları İnegöl Başkanı Yücel Erim ve yönetimi Cuma günü Belediye Başkanı Alper Taban’ı makamında ziyaret etti. Taban’a yeni görevinde başarılar dileyen Erim, bu akşam yapılacak konser programına da davet etti.

Ziyaret sırasında bir açıklama yapan İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Yücel Erim, “Öncelikle Sayın Başkanımıza yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Geç kalınmış bir ziyaret dolayısıyla arkadaşlarımızla burada bulunduk. Ayrıca yarın akşam bir programımız var. Aynı zamanda bir bayrak değişimimiz var. Allah’ın izniyle yarın akşam görevimizi devredeceğiz. Bu sebeple hem hayırlı olsun demek hem de vedalaşmak istedik” dedi.

GÜZEL İŞLER YAPACAKLARINA İNANIYORUM
Belediye Başkanı Alper Taban ise Ülkü Ocakları üyelerinin bu heyecan ve enerjileriyle güzel işler yapacaklarına inandıklarını kaydeden Taban; “Ben kardeşlerimizin ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duyduğumu öncelikle ifade etmek istiyorum. Burada bugün genç kardeşlerimizle, Ülkü Ocaklarının üyesi olan hanımefendilerle, beyefendilerle bir araya geldik. Cumartesi günü konserleri var ve bir bayrak değişimi olduğunu ifade ettiler. Allah razı olsun kendileri bu şehirde görev yaptılar. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Çok onur verici, gurur verici görevler bunlar. Yücel kardeşimize bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Görevi alacak arkadaşımıza da inşallah kolaylıklar diliyorum, başarılar diliyorum. İnşallah güzel işler yapacaklarını bu heyecan ve enerjilerinden ben görebiliyorum. Gençlerimizi muhakkak suretle doğru ve faydalı yerlerde o işlere sarılırken görmek bizleri mutlu ediyor. Çünkü bu memleket hepimizin, şehir hepimizin. Hepimiz STK’larda olsun, hemşeri derneklerinde olsun spor dernekleri, vakıflar, siyasi alanlar… Bir yerlerde temsil olunmak lazım. Düşünceniz, zikriniz, fikriniz ne ise bu alanda destek vermek lazım. Bunlar önemli konular. Birlikten beraberlikten kuvvet doğar. Onun için faydalı olunan yer neresi ise orada erken yaşta, erken zamanda olmakta fayda var. Ben gayretlerinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Hepinize hayatınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<