banner359

Genel Başkan Yardımcısı’ndan basın mensubuna saldırı girişimi

14 Nisan 2022 Perşembe 00:00 2022-04-14 18:13:32
Genel Başkan Yardımcısı’ndan basın mensubuna saldırı girişimi

 İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır’ın, Meral Akşener’in İnegöl programında basın mensuplarına sert müdahale girişimi kameraya yansıdı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İnegöl ziyaretinde gergin anlar yaşandı. Akşener’in esnaf ziyareti sırasında Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır’ın bazı basın mensuplarını işyerine almayarak dışarı atma girişimi kameralara saniye saniye yansıdı. Dikbayır’ın bir başka basın mensubu ile de tartışıp “Sen kimsin l*n” diyerek hakaret etti.
SEN KİMSİN…!
Akşener mitingin ardından 4 esnafı ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu. Esnaf ziyaretleri sırasında Genel Başkan Yardımcısı Dikbayır bir basın mensubunu iş yerine  “Yer yok diyerek” almadı. Ayrıca basın mensubuyum ifadesine rağmen Dikbayır, “Sen kimsin l*n” cevabını vererek basın mensubunun görev yapmasını engelledi.
KOLUNDAN TUTARAK İTTİ
Dikbayır’ın ikinci olayı ise 2 dakika sonra yaşandı. Bir başka basın mensubunun “Basın mensubuyum. İşimi yapıp çıkacağım.” Demesi üzerine Genel Başkan Yardımcısı Dikbayır’ın “Sesin çok çıkıyor. Al bunu” diyerek basın mensubunu kolundan ve kamerasından tutarak işyerinin dışına itti. Hasan Toktaş ise gerginliği yatıştırmak için basın mensubu ile Dikbayır’ın arasına girerek, ortamı sakinleştirmeye çalıştı.

Son Güncelleme: 14.04.2022 18:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<