banner359

“Gerekirse cepheye koşmaya hazırız”

11 Ekim 2019 Cuma 11:26
“Gerekirse cepheye koşmaya hazırız”

İnegöl Çerkes Adige Kültür Derneği Başkanı Şevket Coşkun, “Barış Pınarı Harekatına” destek vererek  gerekirse cepheye koşmaya hazır olduklarını dile getirdi. Yürütülen harekatı Çerkes Adıge Kültür Derneği olarak desteklediklerini ifade eden Coşkun, “Ülke olarak her zaman barış ve adaletten yana olduk, hiç bir zaman savaştan yana olmadık. Ancak hiç bir zaman da haksızlığa karşı susmadık. Her zaman her yerde adaleti ve hakkı haykırdık. Şanlı ve kahraman ordumuzun yaptığı bu harekat teröre karşı teröristlere karşı yapılan bir harekattır. Bu harekat ülkemizin güney sınırında sözde bir terör devleti kurulmasının önüne geçmek ve terör koridorunu engellemek için yapılan bir harekattır açıklamasında bulundu.

BASKI VE ŞİDDET BİTECEK

Baskı ve şiddetin önüne geçileceğini söyleyen Coşkun, “Harekatın emperyalistlerle ve terör örgütlerine karşı yapıldığına dikkat çekerek inanıyoruz ki bu harekat terör örgütlerinin bölge insanına uyguladığı baskı ve şiddetin önüne geçecektir. Bu harekat aynı zamanda zorla terör kamplarına kaçırılan çocukların ve ailelerinin özgürlüğü PKK, tarafından sürülen diğer toplulukların da yurtlarına kavuşmaları anlamına gelecektir.” İfadelerini kullandı.

GEREKİRSE CEPHEYE GİDERİZ

Barış Pınarı Harekatının Türkiye’nin birlik ve beraberliğiyle yakından ilgisine dikkat çeken Coşkun, “gerekirse cepheye koşmaya hazırız millet olarak bu toprakların kayasına güveniyoruz bir ve beraber olduğumuzu biliyoruz Irak ve Suriye’nin kuzeyin de oluşturulmak istenen yapıyla bu birliğe ve beraberliğiyle hedeflediğinin de bilincindeyiz. Dolayısıyla bir noktada bütün bölgenin hafızası konumundaki ülkemizin birliği ve beraberliği herkes için bir umuttur şimdi her zamankinden daha fazla birlik olmanın diri olmanın bir ve berber bir yumruk gibi düşmanın sinesine vurmanın günüdür. İnegöl Çerkes Adige derneği olarak bu umudun korunması adına yapılan Barış Pınarı Harekatını destekliyor. Şanlı ve kahraman ordumuzun yanında olduğumuzun bölünmesini istiyoruz. Gerek duyulduğu an tüm Çerkesler olarak cepheye koşmaya devletimizin gerçeği tüm görevlere hazırız. Bu duygu ve düşüncelerle cephede savaşan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan yardım diliyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<