banner359

Görünmez Kaza!

17 Temmuz 2018 Salı 11:26
Görünmez Kaza!

Atatürk Bulvarı üzerinde meydana gelen kaza da park halindeki aracın açılan kapısına çarpan motosiklet devrildi; bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Milli İrade Meydanı’ndan gelip Atatürk Bulvarı üzerinden Hükümet Konağı istikametine doğru seyir halinde olan Bülent E. yönetimindeki 16 KHL 58 plakalı motosiklet, yol kenarında park edilmekte olan Murat E. idaresindeki 16 KID 56 plakalı hafif ticari aracın aniden açılan sürücü kapısına çarptı. Çarpmanın etkisiyle ile önce kapıya vuran sürücü Bülent E., ardından da yere düşerek vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralandı. Yaralı, haber verilmesi üzerine gelen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yapılan kontrollerin ardından yaralının sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<