banner359

Görünmez kaza!

01 Ekim 2020 Perşembe 14:12 2020-10-01 15:38:50
Görünmez kaza!

Cuma Mahallesi'nde tabela değiştiren bir işçi kayan merdivenden düşmemek için atlayınca merdiven, o esnada bölgeden geçen bir kadının üstüne düştü. Görünmez kaza sonucu kadın yaralandı.
Edinilen bilgilere göre olay Cuma Mahallesi 1. Lale Sokak'ta gerçekleşti. Tabela değiştiren bir işçinin çıkmış olduğu merdiven kayınca, işçi düşmemek için merdivenden atladı fakat merdiven o esnada oradan geçen F.K. isimli kadının üstüne düştü. Talihsiz kadın çeşitli yerlerinden yaralandı. İşçiler, kadını merdivenin altından kurtararak durumu 112'ye bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadına ilk müdahaleyi yaparak İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi

Son Güncelleme: 01.10.2020 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<