Güngör;"Daha Güzel Günler Yaşarız"

03 Aralık 2015 Perşembe 10:45 2015-12-03 10:54:49
Güngör;"Daha Güzel Günler Yaşarız"

Balıkesirspor'u penaltılarla geçerek gruplara kalan İnegölsporda Teknik Direktör Taşkın Göngör maç sonu yaptığı açıklamada turu geçminin güzel olduğunu belirtti

banner380
Güngör, şöyle konuştu:
"Bizim sonuç anlamında çok istediğimiz şeyler olmuyor ama ben bu takımın oyunsal anlamında geliştiğini herkese söylüyorum. Yine ısrar ediyorum. Bugün Balıkesir'den aşağı kalır değil yukarı olan taraflarını görmek lazım. Pozisyonları daha fazla olan ve dişe diş kıran kırana, pas trafiğini yapan hücuma çıkan bir takım görüntümüz vardı. Demek ki biz fiziksel olarak belirli noktalara geldik. Yine baktığınız zaman çok az gelen bir Balıkesir atağı yine gol yiyorsun. Biz 90 dakikanın içerisinde çok şanslı bir süreç geçirmedik. Dün penaltı çalışması yaptığımızda inanılmaz iyi derece penaltılar attık. Özellikle son bölümlerde özellikle penaltıya kalmayı çok istiyordum. Çünkü takım iyi penaltı atıyor. Oyunumuzun karşılığını aldık. Tabi ki bu moralle ligde de artık bir çıkış yapmamız gerekiyor. Bunda en önemli faktör, gol yollarındaki şans faktörünün yanımızda olması gerekiyor. İnşallah bu dönüm maçımız olur. Bir tane tepki maçı lazımdı bize. Buraya oldu. Umarım bu moralle hafta sonu Kartal maçında çok yorgun düşmeyiz inşallah. Ama şunu söylüyorum. Ben bir olumsuzluk görürsem, bir karamsarlık görürsem merak etmeyin bütün İnegöl kamuoyuna her şeyi söylerim. Tepkimi de gösteririm. Gerekli her şeyi yaparım. İnegöl halkı sıfır kadro kurduğumuzda ne yaptığımızı biliyor. O nedenle bu takım öyle böyle yukarı çıkacak. Bunu herkes görecek. İnsanlar müsterih olsun. Sadece sabır istiyorum başka bir şey istemiyorum. Herkes sabırlı olsun. Göreceksiniz bu takım daha yukarı çıkar inşallah ligde de iyi işler olur. Hep beraber daha mutlu daha güzel günler yaşarız."

Son Güncelleme: 03.12.2015 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<