Günün en güzel haberi!

15 Ekim 2019 Salı 18:10
Günün en güzel haberi!

İnegöl’de yolda yürürken bulduğu 900 TL’yi Belediyeye teslim eden engelli Ahmet Uysal’ı Belediye Başkanı Alper Taban makamında ağırlayıp, teşekkür etti.

İnegöl’de yaşayan Ahmet Uysal, yolda yürürken para buldu. Hiç tereddüt etmeyen Uysal bulduğu parayı belediyeye giderek zabıta ekiplerine teslim etti. Paranın sahibi ise kısa sürede bulunup düşürdüğü parası geri verildi. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, onurlu davranışı gösteren Ahmet Uysal’ı makamında ağırlayarak teşekkür etti.

banner380

HERKESE ÖRNEK OLACAK

Çarşı merkezinde biri çantasını unutmuş. Ahmet ağabeyimizde bunu bulup belediyeye ulaştırmış. Gerçekten ihtiyacınız olan bir parayı, sırf size ait olmadığı için getirip ilgililere teslim ediyorsunuz. Bu çok onurlu bir davranış. Bu davranışınız inşallah herkese örnek olur. Bunlar bizim toplumumuzun DNA’sında olan güzellikler. Ahmet ağabeyimizde bu parayı kullanabilirdi ama yapmadı, bu para benim değil dedi ve teslim etti. Çok teşekkür ediyorum. “ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<