banner359

Güvenlik görevlisi hayatını kaybetti

31 Ekim 2021 Pazar 17:07
Güvenlik görevlisi hayatını kaybetti

Bir süredir böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gören Devlet Hastanesinde görevli güvenlik görevlisi Fuat Şenol hayatını kaybetti.

Fuat Şenol için hastanede tören düzenlendi. Törenin ardından kılınan cenaze namazının ardından Fuat Şenol gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Acı haberi sosyal medya hesabından paylaşan Başhekim Hayrettin Göçmen, "İnegöl Devlet Hastanesi çınarından bir yaprak daha düştü. Bir süredir böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi görmekte olan çalışma arkadaşımız Güvenlik Görevlimiz Fuat Şenol’u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Allah taksiratını affetsin. Tüm sevdiklerine ve çalışma arkadaşlarımıza da sabrı cemil İhsan eylesin inşallah. Yüreğimizde yaşayacaksın Fuat abi..." 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<