banner359

Hacıkarada Yangın

03 Ocak 2016 Pazar 20:56 2016-01-03 20:57:34
Hacıkarada Yangın
Hacıkara mahallesinde meydana gelen yangından bıçkı atölyesinde meydana gelen yangın samanlık ve dama sıçtradı. kısa sürede yangın yerine gelen İnegöl İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle yangın evlere sıçramadan söndürüldü.
Edinilen bilgilere göre; Hacıkara mahallesinde kardeşler Asri ve Sadri İlçin´e ait aynı avlu içerisinden bulunan gösteren ahşap bıçkı atölyesinde hanüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
Kısa sürede alevlerin etkisinde kalan atölyedeki yangını gören mahallenin gençleri, ilk önce İnegöl İtfaiyesine haber verdiler. O sırada Yangını seyretrmek yerine harekere geçen gençler, yangının ortasına kendilerini atarak Atölye içerindeki Traktörü çalıştırıp yangın yerinden çıkardılar. kısa sürede yangın yerine gelen İnegöl İtfaiye ekipleri yangına dört bir yandan müdahale ettiler. 
Yangın söndürme çalışmaları sırasında çökmek üzere olan ve tehlike saçan Atölyenin çatısı, İple Traktöre bağlanıp çekilerek yıkıldı. Ynagın çeveredeki evlere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sonucunda bıçkı atölyesi. samanlık, boş dam kullanılamaz hale geldi. Soğutma çalışmaları sürüyor.

Son Güncelleme: 03.01.2016 20:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<