banner359

Hafif Raylı Sistem Güzergahı

.

03 Nisan 2015 Cuma 22:12 2015-04-04 11:39:28
Hafif Raylı Sistem Güzergahı

 Bursa ilçelerinde tek olan İnegöl Belediyesinin hit projesi Hafif Raylı sistemi güzergâhı olgunlaşmaya başladı. İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Proje Etüt Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda sona gelindi.
İNEGÖL’E İPEKBÖCEĞİ MODELİ
İnegöl ile Alanyurt arası taşıma yapacak olan İnegöl Hafif Raylı Sistemi (İNRAY), Bursa’da geçen yıl hizmete giren İpekböceği sisteminden örnek alınacak.
TEK RİNK YAPACAK
Bursa’daki İpekböceği adlı hafif raylı sistemin İnegöl’deki hafif raylı sisteminde uygulanacağı, sistemin tek ring atarak hizmet vereceği bildirildi.
2019’DA FAALİYETE GEÇMESİ HEDEFLENİYOR
Sistemin mutfak çalışmalarının bu yıl içerisinde bitmesi hedeflenirken ray ve vagon yapımının 2017’de yılında başlayacağı, 2019 yılı başlarında ise raylara indirileceği bildirildi. başlamasının hedeflendiği bildirildi.
KAÇ DAKİKA ARAYLA TUR ATACAK!
Tek ring olarak İnegöl ile Alanyurt arasında taşıma yapacak olan İNRAY’ın kaç dakika arayla duraklardan geçeceği de hesaplanıyor. 3 ila 5 dakika arasında İnegöl ve Alanyurt bölgesindeki duraklarda bekleme yapması hesaplanan İNRAY’ın ring süresinin yaklaşık bir saat olacağı bildirildi.
İKİ ADET LOKOMOTİF
Raylara inecek olan İNRAY sisteminde iki adet lokomotifin olacağı da öğrenildi.
HAVAYI KİRLETMEYECEK
Elektrik enerjisi ile çalışacak olan sistem çevre dostu olacak.


Son Güncelleme: 04.04.2015 11:39
Anahtar Kelimeler:
InegölRaylıSistem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<