banner359

Halep'e En Büyük Destek Kocatepe'den

17 Aralık 2016 Cumartesi 19:19 2016-12-17 19:21:29
Halep'e En Büyük Destek Kocatepe'den
 Halep´te savaşın gölgesinde kalan çocuklara, yaşlılara, mazlumlara yardım etmek amacıyla İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İnegöl İHH tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde, okullar arasında en büyük destek Kocatepe İlk ve Ortaokul öğrencilerinden geldi. Öğrenciler tarafından toplanan 15 bin 300 TL para okul yönetimi tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.



İHH İnegöl tarafından başlatılan "Halep Yanıyor, İnsanlar Ölüyor" yardım kampanyasına okullar arasında en büyük destek İnegöl Kocatepe İlk ve Ortaokulu öğrencilerinden geldi. 10 gün önce başlatılan kampanya çerçevesinde 2 bin 500 öğrencisi olan okulun öğrencileri un kampanyasına para yardımıyla destek verdiler. Kampanya sonucunda 15 bin 350 TL para toplandı. Ayrıca çok sayıda giyim ve unda getiren öğrenciler, okul yöneticilerine yardımları teslim etti.

Yaptıkları kampanya hakkında bilgiler veren okul Müdürü Mahsuni Canbay, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İHH İnegöl tarafından başlatılan Halep´e yardım kampanyasına bir destekte Kocatepe ilk ve ortaokul öğrencilerinden geldi. Öğrenciler tarafından toplanan 15 Bin TL para İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi. Milli Eğitim Bakanlığı ve İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından imzalanan protokol kapsamında bu sene için Suriye´de, Halep´te savaşın gölgesinde kalan çocuklara, yaşlılara, mazlumlara yardım etmek amacıyla İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İnegöl İHH işbirliği ile bir yardım kampanyası başlatıldı. Bu kampanyayı biz ilk önce un kampanyası olarak Kocatepe ilk ve ortaokulu olarak başlattık. Un kampanyamız devam etti. İlk ve ortaokul öğrencilerimizden ve velilerimizden bize nakli yardımlarda geldi ve dün itibariyle nakdi yardımlarımızı sonlandırmış bulunmaktayız. Şuanda 15 bin 300 TL gibi bir nakdi yardımı topladık. Bu paraları İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim edeceğiz. Onlarda İHH vasıtasıyla Halep´e oradaki ihtiyacı olan mazlumlara ulaştıracaklar. Ben bu yardımlarda katkısı olan tüm çocuklarımın gözlerinden öpüyorum, velilerime teşekkür ediyorum, Allah hayırlarını kabul etsin” diye konuştu.  




Son Güncelleme: 17.12.2016 19:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<