Halk Eğitim'den Kurban Kesim Kursu

15 Haziran 2022 Çarşamba 16:06
Halk Eğitim'den Kurban Kesim Kursu

İnegöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Tarafından Yaklaşan Kurban Bayramı nedeni ile ‘’Kurban Kesim Elemanı’’ Kursu açılacak. 
 Konu ile alakalı olarak bilgi veren Kurum Müdürü Ömer Göktürk, ''Bilindiği gibi Kurban kesmek isteyen vatandaşlarımızın kurbanlarını dini hükümlere, sağlık şartlarına ve çevre temizliğine uygun olarak hayvana en az acı verecek şekilde kesmelerine veya vekaletle kestirmeleri esastır. Bu nedenle bu hükümlere uygun olarak kurban ibadetlerini yerine getirmeleri ve istenmeyen olumsuz yaralanmalara neden olmamak için 20 saatlik "Kurban Kesim Elemanı"  kursu açılacaktır. Bu kursumuza okur yazar olan ve 18 yaşını tamamlamış herkes katılabilir. Kursumuzda iş sağlığı ve güvenliği, kurban kesmenin İslamiyetteki yeri ve önemi ile kurban kesim modülü kursiyerlere uygulamalı ve teorik olarak verilecektir. Bu kursumuza istekli herkesi davet ediyoruz''

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<