banner359

Hamsi Finger Hizmete Açıldı

13 Kasım 2016 Pazar 17:37 2016-11-13 17:48:18
Hamsi Finger Hizmete Açıldı

 Türkiye’de Fast Food dalında önemli markalardan olan Hamsi Finger, İnegöl’de hizmete girdi.

Balık türü fast food ürünlerini menüsünde barındıran Hamsi Finger, Cumartesi günü saat 13.30’da düzenlenen törenle hizmete girdi. Düzenlenen açılış törenine Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İTSO Başkanı Metin Anıl, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

KALİTELİ HİZMETİN MERKEZİ
Açılış esnasında bir konuşma yapan firma ortaklarından Murat Balakuş, “Hamsi Finger Fast Food balık tarzı işyeri açılışımıza katılan herkese teşekkür ederiz. Murat Balakuş ve Ersin Bayraktar ortaklığında faaliyete geçirdiğimiz işletmemizde balık çeşitlerinin Fast Food tarzı olarak müşteriye sunulmasını sağlayacağız. Ürün çeşitlerimiz; hamsi, levrek, çinekop, alabalık, karides, kalamar, midye tava ve soğuk meze çeşitleri olarak İnegöl halkına sunulacaktır. Değişik tatların temizlenmiş, dondurulmuş ve soslanmış şekilde bizlere gelmesi sonrası biz de ekmek, dürüm ve porsiyon olarak müşterilerimize bu tatları sunacağız. Cuma Mahallesi Eski Ankara Yolu No:5 adresindeki işyerimize tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, her yeni işyerinin yeni bir heyecan olduğunu ve İnegöl’e değer kattığını belirterek firma sahiplerine işlerinde başarılar diledi.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurdele kesilerek işyerinin açılışı gerçekleştirildi.

Son Güncelleme: 13.11.2016 17:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<