Haraç Operasyonunda Tutuklu Sayısı 4'e Çıktı

07 Eylül 2018 Cuma 18:12 2018-09-07 18:19:41
Haraç Operasyonunda Tutuklu Sayısı 4'e Çıktı

İstanbul’dan gelerek İnegöl'de bazı işadamlarından tehdit yoluyla haraç istedikleri ileri sürülen 3 kişinin ardından 2 zanlı daha yakalandı. 
Geçtiğimiz günlerde İstanbul’dan gelen eden 3 şahıs, iddiaya göre, İnegöl’de iki mobilyacıdan harç istemeye başladı. Bunun üzerine iş adamları şahıslar hakkında emniyete şikayette bulundu. V.Y, M.B, A.U. isimli üç şahıs iş adamlarından haraç aldıkları sırada KOM ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Emniyet ekipleri tarafından seri numarası alınan paralar zanlıların üzerinden çıktı. Emniyetteki ifadelerinin ardından şahıslar adliyeye sevk edildi. 11 saat süren muhakeme sonucu V.Y. ile M.B. tutuklanırken, A.U. tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. 
Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren ekipler aranan iki kişiyi daha yakaladı. Gözaltına alınan S.K. ile Y.B. emniyeteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

banner380

Adliyeye sevk edilen 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Son Güncelleme: 07.09.2018 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Inegollu 2018-09-09 09:57:31

Helal OLSUN is adamlarına baz-ı salaklar VAR inegolde ÇOK hattâ para verenler bunlar gıbı açlara tirsaklar ödlekler kimlan bu-nun gibileri devletin yaninda.

banner366

<