banner359

“Hareketliliğin önemi ve doğru beslenme”

23 Eylül 2019 Pazartesi 10:27
“Hareketliliğin önemi ve doğru beslenme”

İnegöl Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında bayanlara özel “Hareketliliğin önemi ve doğru beslenme” konulu söyleşi düzenledi.

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında hafta boyunca farklı etkinlikler düzenleyen İnegöl Belediyesi, Cuma akşamı bayanlara özel söyleşi programı düzenledi. 19.00’da Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde bulunan Belediye Spor Salonunda gerçekleştirilen söyleşide, Diyetisyen Gizem Bayır hareketliliğin önemini anlattı.

Katılımın yoğun olduğu söyleşi programı öncesi konuk bayanlara yeşil çay ve yeşil elma ikramlarında bulunuldu. “Hareketliliğin önemi ve doğru beslenme” konulu söyleşide ise Avrupa Hareketlilik Haftasına da dikkat çekilerek bayanlara bu konuda bilgiler verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<