banner359

Hasan Aydın başvuru yaptı

12 Kasım 2018 Pazartesi 17:12
Hasan Aydın başvuru yaptı

Bir çok sendika ve derneğin başkanlık görevini yapan Hasan Aydın da AK parti İlçe teşkilatına giderek Belediye Başkan Adaylığı için başvuruda bulundu.

Başvuru dosyasını AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Duran’a takdimin ettikten sonra açıklama yapa Hasan Aydın, “Halka Hizmet Hakk'a Hizmettir’ ilkesini düstur edinerek bugüne kadar İnegöl’ümüz, başta olmak üzere İstanbul ve Ankara'da sürdürdüğüm özel, kamu ve sivil toplum kuruluşlarındaki bilgi ve tecrübelerimi, İnegöllü hemşerilerimin hizmetine sunmak amacıyla, yakın çevrelerim ve hamşerilerimizin teşvik ve ricasıyla 2019 yerel seçimlerinde AK Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Adayı olmaya karar verdim. Amacım, siz değerli hemşerilerime hizmet edebilmek, çizgi dışı bir hizmet kapımızı ve gönlümüzü sürekli halka açık tutmak, nihayet samimi dualarımızı almaktır. Son on altı yılda meydana gelen olumlu gelişmelerle ülkemizin merkez bir dönüştüğünü görmekteyiz. İletişim ve ulaşımın hızıyla birlikte dünyanın küçük bir köy, günümüzde yönetimlerdeki etkinlik ve verimlilik ülkelerin sosyo-ekonomik doğrudan etki etmektedir. İnegöl'ümüzün taşıdığı tabii, fiziki ve insani değerlerle ülkemizin müstesna kentlerinden biri olarak Türkiye'nin katma değerine büyük katkılar sunmaktadır. Bunun bilincinde olarak çalışma anlayışımız tamamen insan odaklı projelerle ilçemizi Türkiye’nin dört bir yanıyla ve dünyayla daha bütünleşmiş hale getirebilmek için akılcı planlarla hareket edilmesi gerekmektedir. Yürüteceğimiz yenilikçi projelerle, inşallah, İnegöl'ümüz Türkiye'nin ve dünyanın yıldız ilçelerinden biri olacaktır. İnegöl'ün bu potansiyeli vardır. Halkımıza hizmet, önceliğimiz olacaktır. Hak'tan bir nebze sarsmadan seçkinlerin değil halkımızın temsilcisi olduğumuzu hatırdan uzak tutmayacağız. Servet değil hizmet peşinde koşan, ilkeli, şeffaf yönetim anlayışıyla gece-gündüz sizlerin hizmetinde olacağız. Toplumun her kesimine kapımız sonuna kadar açık olacak, kimsesizlerin kimsesi olarak gönlümüzde herkese yer açacağız. Nereden geldiğimizi ve nereye gideceğimizi unutmadan hizmet peşinde koşacağız. Süreç içerisinde projelerimizi siz değerli hemşerilerimizle farklı mecralarda paylaşacağım. Benim için en değerli sermaye bana olan güveniniz ve desteğiniz olacaktır. İnegöl ile ilgili her türlü görüş, düşünce, eleştiri ve önerilerinize sonuna kadar açığım. Fikri ve projesi olan bütün kardeşlerimi hizmet sürecine katkı sağlamaya davet ediyorum. Per bir düşünce ve katkıya açık olduğumu açıklıkla beyan ediyorum”dedi.

HASAN AYDIN KİMDİR

“1965 İnegöl doğumlu olan Hasan Aydın, belediyecilik çalışmalarına 7 yıl hizmet verdiği İnegöl Belediyesi'nde zabıta memuru olarak başladı. Belediyede Beyaz Masa Sorumluluğu da yapan Hasan Aydın daha sonra İstanbul Zeytinburnu Belediyesi'ne geçiş yaptı ve orada idari görevler yürüttü. Zeytinburnu Belediyesi'ndeki hizmetlerinden sonra İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü olarak Marmara Belediyeler Birliği'nde yöneticilik yaptı. Bir dönem Saadet Partisi, Has Parti Genel Merkez İdari ve Mali işler Müdürü Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Danışmanı olarak da hizmet veren Hasan Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Basın Halkla İlişkiler Müşavirliğinden emekli oldu. İnegöl Belediye Başkan Aday Adaylığından önceki son görev yeri Bursa Büyükşehir  Görükle Gençlik Merkezi Sorumluğu idi.  Ülkemizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarında aktif görevler üstlenen Hasan Aydın'ın görev yaptığı bazı kuruluşlar şunlardır; - BEM-BİR-SEN İnegöl İlçe Başkanlığı - BEM-BİR-SEN Zeytinburnu İlçe Başkanlığı, - BEM-BİR-SEN İstanbul 4 no'lu Şube Genel Sekreterliği, - ÖNDER İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı, - İnegöl İmam Hatip Mezunlar Derneği (İHMED) Başkanlığı Bölgesel yayın yapan Genç Ses FM radyosunun Yönetim Kurulu Başkanlığını da bir dönem ifa eden Hasan Aydın, "Belediyecilikte Halkla İlişkiler ve Beyaz Masa", "Belediyecilikte Sendikacılık" gibi değişik konular üzerine eğitim seminerleri de vermiştir. Avrupa Birliği Sendikacılığı üzerine uzmanlık sertifikası olan Hasan Aydın; orta ve lise eğitimini İnegöl İmam Hatip Lisesi'nde tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. Evli. Beşi kız, ikisi erkek olmak üzere yedi çocuk babasıdır.”.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<