banner359

Hasan Eroğlu: ''Yanan her canda vebaliniz var"

29 Aralık 2021 Çarşamba 18:14
Hasan Eroğlu: ''Yanan her canda vebaliniz var"

Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, Metal Sanayi Kavşağı üzerinde meydana gele kaza sonrasında yeniden eleştiride bulundu.

Saadet Partisi'nin geçtiğimiz Ekim ayında gündeme aldığı ve acil düzenleme yapılması adına çağrı yaptığı kavşakta bugün yine yaralamalı kaza meydana geldi.

Kavşakta bugün, otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 2 kişi ağır yaralandı. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen kaza sonrasında kavşakta düzenleme yapılmadığına dair eleştirilerini paylaşan Hasan Eroğlu duruma yeniden tepki gösterdi.

VEBALİNİZ VAR
Eroğlu sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda; "Yine Metal Sanayi Kavşağı. Her çağrımıza kulak tıkayan sayın yetkililer! Milletin ahını feryadını duymamaya devam edin. Bu kavşakta yaşanan her kazada, yanan her canda vebaliniz var" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<