banner359

Hastane yöneticileri değişmedi

14 Aralık 2017 Perşembe 18:21
Hastane yöneticileri değişmedi

Sağlık Bakanlığı Çekirdek Kadro Yönetim Sistemi Atamaları kapsamında 3 yıldan beri görev yapan İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hayrettin Göçmen’in görev süresi uzatıldı.
2014 yılı Aralık ayında Halil Karahan’ın Bursa Devlet Hastanesine atanmasının ardından İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine getirilen Dr. Hayrettin Göçmen ve yönetimi 3 yıldan beri görevini sürdürüyordu.
Önceki gece yapılan değerlendirmeler sonucunda Sağlık Bakanlığı Çekirdek Kadro Yönetim Sistemi Atamaları kapsamında Göçmen hakkında devam kararı alındı. Hastanede devam kararı alınan Göçmen’in yönetimi de değişmedi. Başhekim Yardımcısı Metin Özcan, İdari ve Mali İşler Müdürü Erkal Altay, Müdür Yardımcıları Erhan Çoban ve Meftune Coşkunarslan, salğkı Hizmetleri Müdürü Filiz Dinçer görevine devam ediyor. 
DİŞ HASTANESİ DE DEVAM
Aynı karar kapsamında Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde de yönetim değişmedi.  Yıllardan bu yana görev yapan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Tahsin Hasanoğlu hakkında da devam kararı verildi. Hasanoğlu’nun Yardımcısı Murat Çelik de görevine devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
InegölDevletHastanesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<