banner359

Hastanede kantin sorunu

07 Aralık 2015 Pazartesi 19:13 2015-12-07 19:21:21
Hastanede kantin sorunu

 İnegöl Devlet Hastanesinde yaşanan kantin sorunuyla ilgili açıklama yapan İnegöl Devlet Hastanesi CEO´su Uzman Doktor Hayrettin Göçmen, sorumluluklar yerine gelmediği için mevzuat gereği sözleşmenin feshedildiğini belirtti.

Konuyla ilgili bilgi veren İnegöl Devlet Hastanesi CEO´su Uzman Doktor Hayrettin Göçmen, “Acil kantini ile ilgili normal süreç mevzuat gereği olan bir şey. Sorumluluklar yerine gelmediği için mevzuat halinde önce sözleşmesi feshedildi. Sonucunda kanunlar çerçevesinde gereği yapıldı. Şuanda yeni bir ihale süreci bizleri bekliyor gibi görünüyor. Ama ayrıntılar Genel Sekreterliğin uhdesinde. Buradaki ihaleyi yapan ve ihale sonrasında sözleşmeyi fesheden yine Genel Sekreterliğimiz. Bize de gerekli durumlarda açıklama yapacaklar. Genel Sekreterlik bununla ilgili planlama yapıyor. O planlama neticesinde sürecin nasıl ilerleyeceğini hep beraber göreceğiz. İhale 1 milyon liralık yüksek bir rakamdı. Biliyorsunuz ihale süreci de idarelerin kontrol edebileceği bir süreç değildir. Ortalama bir fiyat belirlenir, bu fiyat üzerinden kişiler kendi kapasitelerine göre arttırırlar. Bu arkadaşlarımız bu şekilde uygun gördüler. Sonra ne oldu bilmiyoruz. Ama yükümlülükler yerine getirilmeyince tahliye edildiler” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 07.12.2015 19:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<