banner359

Hayvan Pazarı Yer Kiralama İşlemleri Yarın Başlıyor

.

12 Ağustos 2014 Salı 12:25 2014-08-12 12:37:44
 Hayvan Pazarı Yer Kiralama İşlemleri Yarın Başlıyor
 

İnegöl Belediyesi kurbanlıkların satışa çıkarıldığı hayvan pazarında yer kiralama işlemlerini, 13 Ağustos 2014 Çarşamba günü saat 10.00 da hayvan pazarında yapacağı açık arttırma usulü ile gerçekleştirecek.

Belediye  Hayvan Pazarının, çevrede cazip ve ilgi gören bir yer olduğunu ileri süren Belediye Başkan Yardımcısı  Güngör Sabri Günaydın, gerek fiziki şartlarının güzel olması, gerekse de kurbanlıkların alış verişi bakımından, bir çok hayvan satıcısının ilgisini çeken bir alan olduğunu belirtti.

KURBANLIK HAYVAN SATIŞ YERİ OLARAK TAM BİR CAZİBE MERKEZİ

Mevcut hayvan pazarının toplam alanının 27 bin metrekare olduğunu bildiren Başkan Yardımcısı G. Sabri Günaydın, hayvan pazarının çevredeki birçok il ve ilçeden hatta doğu ve güneydoğu illerinden de birçok kurbanlık hayvan satıcısı tarafından ilgiyle izlendiğini ve her yıl yer talebinde bulunulduğunu kaydetti. Günaydın, “Kurbanlık hayvan satış yeri olarak tam bir cazibe merkezi olan İnegöl Hayvan Pazarımız, toplamda 3 bin civarında kurbanlık barındırabilmektedir” dedi.

‘İNEGÖL’DEN’ YA DA ‘DIŞARIDAN’ DİYE BİR  ÖNCELİK YOK

13 Ağustos 2014 Çarşamba günü (Yarın) açık arttırma usulü ile yapılacak ihaleye katılacak kişilerin, İnegöl Belediyesi Tahsilât Şefliğinden ilgili şartnameyi temin edebileceklerini belirten Günaydın,  İhalenin açık arttırma usulü ile adil bir şekilde yapılacağını, ‘İnegöl’den’ ya da ‘Dışarıdan’ diye bir  öncelik gözetmeksizin şartların herkes için eşit olacağını kaydetti. Günaydın, sadece ihaleye girecek şahısların, tek olarak ihalenin gerçekleştirileceği alana alınacağının altını çizerek, ihale şartnamesi ile ilgili şu bilgileri verdi; “Kotralar belirlenen fiyat üzerinden açık artırma usulü ile ihale yapılacaktır. İhale 13 Ağustos 2014 Çarşamba günü saat 10.00’da hayvan pazarında yapılacaktır. Yer kiralama bedelleri peşin olarak tahsil edilecektir. (Kredi kartına tek çekim geçerlidir). Artırılan bedel 1 kotra için geçerli olup, bu bedel talep edilen kotra sayısı çarpılmak suretiyle tahsil edilecektir. (Kotra sayısı 5 taneyi geçemez). İhaleyi alan şahıs, ihaleyi kaç TL’den aldıysa, istediği kotra sayısı kadar almış olduğu ihale fiyatı üzerinden ödeme yapacaktır. İhaleyi alanlar Belediyemizin bilgisi olmadan başka birine devredemez. 1 Eylül 2014 tarihinden önce kotra kurulumuna izin verilmeyecektir”.

Söz konusu maddelerden oluşan şartname hükümlerinin, ihaleye girecek istekliler tarafından peşinen kabul edilmiş sayılacağını kaydeden Günaydın, kotraların, Küçükbaş Kapalı Kotra24 metrekare,  Küçükbaş Açık Kotra12 metrekare, Büyükbaş Kapalı Kotra27 metrekare, Büyükbaş Açık Kotra60 metrekareolmak üzere 5 farklı ölçüde olduğu da sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 12.08.2014 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<