banner359

Haziran Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

10 Haziran 2019 Pazartesi 17:27
Haziran Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

İnegöl Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı Pazartesi günü gerçekleştirildi. 14 gündem ve 4 takrir maddesi görüşüldü.

İnegöl Belediyesi, Haziran ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Pazartesi günü 14.00’da Belediye Ek Hizmet Binasında bulunan meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda; 14 gündem ve 4 takrir maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Alper Taban, gündeme dair konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Taban, ramazan ayı ve ramazan bayramını da kutladı. Ardından sırasıyla önce İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen 5 madde görüşüldü. Daha sonra daire müdürlüklerinden gelen maddeler masaya yatırıldı. İnegöl Belediyesi Uluslararası Kültür Sanat Festivali kapsamında düzenlenen Altın mobilya Halk Dansları Yarışmasının ödüllerinin de belirlendiği meclis toplantısında, normal gündem maddelerinin ardından takrir maddeleri görüşüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<