Haziran ayı meclis toplantısı yapıldı

01 Haziran 2022 Çarşamba 17:54 2022-06-01 18:07:34
Haziran ayı meclis toplantısı yapıldı

İnegöl Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı bugün yapıldı. 13 gündem maddesi, mecliste görüşülerek karara bağlandı.

İnegöl Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı, bugün 14.30’da Belediye Ek Hizmet Binasında bulunan meclis salonunda gerçekleştirildi. 13 gündem maddesinin yer aldığı meclis toplantısı, yoklama ve ardından Mayıs ayı faaliyetlerinin yer aldığı sunum ile başladı.

Meclis açılışında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, Pençe-Kilit operasyonuna ve İnegöl’de bir fabrikada meydana gelen yangına değindi. Başkan Taban, “Sınır bölgesinde harekatlarımız devam ediyor. Ben bir kez daha şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Dün de şehrimizde bir fabrikada yaşanan patlamada vefat eden ve yaralananlar var. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. İş kazaları noktasında daha dikkatli olmamız gerektiğini de görüyoruz. Üzücü bir kaza yaşadık” dedi.

TEKNOLOJİ FESTİVALİNDE 10 KATEGORİDE 125 BİN TL ÖDÜL DAĞITILACAK

Açılış konuşması sonrası ilk 7 madde imar komisyonu ve plan bütçe komisyonlarına havale edildi. Ardından müdürlüklerden gelen maddeler sırasıyla görüşüldü. 12. Maddede Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nün düzenlediği 3. İnegöl Ulusal Teknoloji Festivali kapsamında yapılacak yarışmanın ödülleri görüşüldü. Toplam 10 kategoride 125 bin TL ödülün ön görüldüğü yarışmaların yer alacağı festivale ilişkin konuşan Başkan Taban, “Daha önce deneyimlediğimiz ilk 2 festivalimizde şehir içi ve şehir dışından katılan gençlerimiz olmuştu. Gençlik adına güzel bir çalışma” dedi. Madde oy birliği ile kabul edildi.

banner380

Meclisin son maddesinde ise memur dolu kadro derece değişikliği görüşülerek karara bağlandı.

Son Güncelleme: 01.06.2022 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<