banner359

Hedef mutlak galibiyet

28 Eylül 2019 Cumartesi 12:38
Hedef mutlak galibiyet

Türkiye Kupası maçında Erzin Spor’u rahat geçerek moral bulan İnegölspor lige döndü. Bordo Beyazlılar Pazar günü sahasında Hacettepe Spor ile karşılaşacak.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 5. hafta maçları Pazar günü oynanacak. Geçtiğimiz hafta Zonguldak Kömürspor’a deplasmanda 1-0 yenilen İnegölspor, hafta içi mesaisinde Türkiye Kupası maçında Erzin Spor’u 4-1 yenerek moral buldu. Bordo Beyazlı temsilcimiz, 5. hafta maçında sahasında Hacettepe Spor’u konuk edecek. Pazar günü İlçe Stadında oynanacak olan mücadele saat 16.00’da başlayacak. Mücadeleyi ise Tarık Güldal yönetecek. Hacettepe Spor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör İsmail Güldüren, “Sahamızda ağırlayacağımız Hacettepe maçını kayıpsız kapatarak yukarılara doğru tırmanmak istiyoruz. Sancaktepe maçında olduğu gibi taraftarlarımızın desteğini aynı şekilde bekliyoruz. İnşallah güzel bir galibiyet alarak, taraftarlarımızın stattan mutlu bir şekilde ayrılmasını sağlayacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<