HEM'Den Engellilere Yönelik Özel Kurs

21 Kasım 2017 Salı 10:33
HEM'Den Engellilere Yönelik Özel Kurs

İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, ortopedik engellilere yönelik özel kurslar düzenleyeceklerini ifade ederek, evlerinden dışarıya çıkamayan engelli vatandaşlara evlerinde bireysel olarak el sanatları kursu açacaklarını bildirdi.

Kurs hakkında bilgi veren HEM Müdürü Burhanettin Özdemir, “Ortopedik engelli olarak evlerinden dışarıya çıkamayan engelli vatandaşlarımıza evlerinde bireysel olarak kurs açmak istiyoruz. Şuana kadar başvurular aldık. Evlerinde bizzat eğitim verilecek. El sanatları kursları ile birlikte aynı zamanda Özürlü Memur Seçme Sınavına (ÖMSS) hazırlanan engelli bireylere evlerinde eğitim verebiliriz. Ayrıca gelme imkanı olan engellilere yönelik Kız İmam Hatip Lisesinde de bir kurs açacağız. Gelme imkanı olmayanlara evlerine giderek bu kursları vereceğiz. Engellilere yönelik el sanatları alanında 700´e yakın kurs çeşidi var. Bunlardan hangisini isterseler onu açabiliriz” dedi.

SPİNA BİFİDALILARA KURS

Özdemir, “Türkiye Spina Bifida Derneği İnegöl Temsilciği ile işbirliği içerisinde Halk Eğitim Merkezi olarak en sanatları kursu açacağız. Haftanın 2-3 günü bu kurslarımızı dernek üyelerine yönelik vereceğiz” diye konuştu.

banner380

       

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<