banner359

Hem yaralıyı hem de bisikletini getirdi!

17 Eylül 2016 Cumartesi 11:16 2016-09-17 11:17:47
Hem yaralıyı hem de bisikletini getirdi!

 Çarptığı alkollü bisiklet sürücüsüne ısrar edip, aracına aldıktan sonra acil servise getirerek tedavi olmasını sağladı.

İnegöl´e bağlı Ortaköy mahallesi yolu üzerinde meydana gelen kaza da otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı.  Otomobil sürücüsü örneğine az rastlanan bir davranışa imza attı.

Edinilen bilgilere göre; Ortaköy mahallesinden İnegöl´e seyir halinde olan 57 yaşındaki sürücü Yavuz  Baykay yönetimindeki 16 UE 552 plakalı özel otomobil, ışıklandırma olmayan yolda aniden önüne çıkan 44 yaşındaki Özgün S. Yönetimindeki bisiklete çarptı.

ISRAR ETTİ!

Otomobil sürücüsü, çarpışmanın etkisi ile bisikletten yere düşerek yaralanan bisiklet sürücüsünün yanına koştu. Yaralanan bisiklet sürücüsünün alkollü olduğunu hisseden otomobil sürücüsü, yaralı sürücüye ısrarla aracına aldı. Yaralının ısrarla “Beni evime bırak” demesini dinlemeyen Yavuz Baykay, yaralının bisikleti kaza sonucu maddi hasar oluşan aracının bagajına koyup, acil servisin yolunu tuttu.

ACİL SERVİSE GETİRİP İLGİLENDİ

Yaralıyı kendi aracıyla Acil Servise getirilen Yavuz Baykay, yaralının tedavi sürecinde de yanında bulunarak, sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

BİSİKLETİ EMNİYETE TESLİM ETTİ

Yaralı ile birlikte yaralının bisikletini de aracına alan sürücü Yavuz Baykay, bisikleti emniyet ekiplerine teslim etti.

GÖRENLER ŞAŞIRDI

Acil servis önünde bu durumu izleyen vatandaşlar, sürücüyü de tebrik etmeyi ihmal etmediler. Bazı vatandaşlar, “başkası olsa çarptığı kişiyi bırakıp kaçar” diyerek koca yürekli otomobil sürücüsüne “helal olsun” dediler.

Yaralının sağlık durumunun iyiye gittiği bildirilirken, kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

Son Güncelleme: 17.09.2016 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<