banner359

HER GEÇEN GÜN DAHA İYİ GİDECEĞİZ

08 Kasım 2021 Pazartesi 11:18 2021-11-08 17:00:52
HER GEÇEN GÜN DAHA İYİ GİDECEĞİZ

İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, sahamızda 2-2 berabere kaldığımız Serik Belediyespor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Yıldırım, şunları söyledi:
 “İlk yarıda istediğimiz oyunu oynadığımızı söyleyemem. Yaptığımız ataklar istediğimiz ataklardı ama topun bizde kalma kısmını istediğimiz gibi yapamadık ama ilk yarıyı 2-0 kapatabilirdik. 2-0 olsaydı özgüvenimiz artabilirdi, takımın üzerinde baskı var.  Çalışmamız gerekiyor. Bu arada bütün oyuncularımızı görmüş olduk. Ben bu takımın aşama kaydedeceğini düşünüyorum. Devre arası gelince o konuları düşüneceğiz. O konuları yöneticilerimiz ile konuşacağız. Biz şuanda çalışarak aşama kaydetmemiz gerekiyor. Umutsuz değilim. Her geçen gün daha iyi gideceğiz. Bugün bazı şeyleri iyi yaptık bazı şeyleri iyi yapamadık onların üzerinde çalışacağız.  “

Son Güncelleme: 08.11.2021 17:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<