banner359

Her şey İnegölspor için

03 Aralık 2015 Perşembe 19:52 2015-12-03 20:08:50
Her şey İnegölspor için

İnegölspor Başkan Yardımcısı Mehmet Döngel, Genel Kaptan Hamit Haraslı ile Taraftar Sorumlu Deniz Erdem, kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

Balıkesirspor  maçına değinerek açıklamalarına başlayan Döngel;"İnegölspor olarak Balıkesir’i mağlup ederek gruplara kaldık. Mücadelemiz kupada devam edecek. Ligde hedeflediğimiz noktada değiliz. İnşallah bu günleri aşıp istediğimiz hedeflere ulaşacağız. Basın mensuplarından ve taraftarımızdan destek bekliyoruz. Kamuoyunda yanlış algılara sebep olan konular var. Onlara açıklık getirmek istiyorum. Özellikle benim genel kaptanlıktan ayrılmamamla ilgili. Biz 25 kişiyiz. Kulüp içerisinde görev değişiklikleri olur. Bu bir görev değişikliği. Her şey İnegölspor için. Arada herhangi bir kırgınlık yok. Geçen sene de bu görevi üstlenmiştim. Ben yoruldum. Hamit Kardeşimle görev değişikliği yaptık. Genel Kaptan o oldu. Ben Başkan Yardımcılığı görevini üstleneceğim. Taşkın Hocamla aramızda görüş ayrılıkları olabilir. Başkanla, yönetim kurlundaki diğer arkadaşlarla da olabilir. Önemli olan orta noktada buluşmak. Bizim takımımız kaliteli bir takım. Yeni kurulmuş bir takım. Serhat hoca ile başladık. Bazı sıkıntılar oldu 5.hafta itibariyle ayrıldık. Taşkın hocam da Serhat hocamızın kurduğu takımla devam ediyor. Bulunduğumuz yer iyi bir noktada değil. Ama mücadelemiz artıyor. Gelişmelerimiz var. 60.dakiakda kondisyon olarak düşüyorduk. Kupa maçında 120 dakika mücadelemiz vardı. Bazı maçlar şanssız mağlubiyetler beraberlikler aldık. Manisa, Keçiören, Ankaragücü maçlarını kazanabilirdik. Devre arasında belki bir iki takviye ile üst sıralara çıkacağımızı düşünüyorum. Hocamızla yolumuza devam ediyoruz. İnşallah sorunları alacağımız galibiyetlerle aşacağız. Maç kazanamadığınız müddetçe dedikodular da artıyor.  Bizim kimseye borcumuz yok. Türkiye’de borçsuz ender kulüplerinden biriyiz. Bize de bunu sağlayan Onursal Başkanımız Alinur Aktaş’tır"dedi.

GİTMEK İSTEYENE DUR DEMEDİK
Geçen seneki kadronun bozulduğu eleştirilerine  Döngel,"Geçen sene iyi bir kadromuz vardı. Bununla alakalı yazıyorlar. Bu iskelet kadroyu bozdular diyorlar. Bunu kamuoyu duysun. Yılmaz, ben Nazilli ile anlaştım dedi gitmek istiyorum dedi. Biz de gitmek isteyeni zorla tutmayız. Bizde 140 bin TL ile oynuyordu. 225 bin TL ile anlaşmış. Mümin 4 senedir burada oynuyordu. Değişiklik olsun yıprandım dedi. Gitmek istedi. Alişan giderken, "İnegölspor’dan kurtulmak istiyorum bekle beni İstanbul" dedi. Kaleci Ali’ye "Kalmanı istiyoruz" dedik. 2.Ligde oynarsam İnegölspor’dan başka takımda oynanmam dedi. Bandırma ile imza attı. Serhat hoca ile anlaştığımızda sakat oyuncuları da sunduk. Raif, Vargel, Caner ve Emrah. Hoca 3’ü kalsın dedi. Raif’i isterseniz gönderelim yerine daha diri, sağlam forvet alalım dedi. Raif’in ücreti de yüksekti. Uğur Kavuk ve Cihan’ın sözleşmeleri bitti. Semih Durmuş geçen sezon da gitmek istedi. Sezon başında da gitmek istediğini ve oynamak istediğini söyledi. Okan Deniz’i göndermek istemedik. Seyirci sevemedi Okan’ı. 100 bin TL getirdi ve gitti. Muharrem Efe, Samsun’da oynuyor. 600 bin TL’ye anlaşmış. Ersel’in kalması için elimizden geleni yaptık. Samsun’da takımını kurtarıyor. Biz iskeleti bozmak için özel bir uğraş yapmadık. Gitmek isteyene dur demedik. Alinur Başkanımız maddi manevi her zaman yanımızda. Allah razı olsun. Ama İnegölspor’un bir yönetimi var. İnegölspor’u bu yönetim kurulu yönetiyor. O da bizi her daim destekliyor. O bizim büyüğümüz ona da zaman zaman danışıyoruz. Türkiye’nin birçok yerinde maç izledik. Bizim taraftarımız gibisi yok. Boş tribünlere oynuyorlar. Taraftar olmazsa takımın da, maçında bir anlamı olmuyor”ifadelerini kullandı.

HEDEF PLAY-OFF
Genel Kaptan Hamit Haraslı ise “Yönetim içinde bir değişiklik yaptık. Ben futbol şubeye geçtim. Kendisi 2.başkanlık görevini üstlendi. Mehmet ağabeyimizin işinden gücünden zaman ayırdığını biliyorum. Teşekkür ediyorum. Kupa maçında gruplara kaldık. Buna ihtiyacımız vardı. Bunun hem moral olarak hem de maddi getirisi önemli olduğu için mutluyuz. Önümüzde Kartal maçı var. İnşallah güzel bir galibiyetle ayrılıp üst sıralara çıkmak istiyoruz. 3 maçta 9 puan alırsak orta sıralara yükseleceğiz. 5.sıradaki takımla farkımız 9. 3 maç çok şey değiştirecek. Hedef öncelikle Play-Off."diye konuştu.

Son Güncelleme: 03.12.2015 20:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<