Heyelanın Kapattığı Yol Genişletiliyor

14 Nisan 2016 Perşembe 19:25 2016-04-14 19:26:14
Heyelanın Kapattığı Yol Genişletiliyor

 Kar sularının erimesiyle birlikte zemini kötü olan mahalle mevkiinde yaşanan heyelan olayları yaşamı olumsuz etkilerken, ekipler duruma müdahale ediyor.

banner380
Geçtiğimiz ay Paşaören-Süle mahallesi arasında, geçtiğimiz hafta da Çavuşköy mahallelerinde yaşanan toprak kaymaları ile birlikte gerekli çalışmaların yapılmasının ardından geçtiğimiz günler de Doğanyurdu mahallesi yolunda toprak kayması meydana geldi.

YOL AÇILDI

Cerrah ile Doğanyurdu mahallesindeki yolda yaşanan toprak kayması trafik akışını durdurmuştu. Harekete geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi İnegöl Şantiyesi ekipleri iş makineleri ile kapanan yolu açmak için çalışma başlatmışlardı. Çalışmalar sonucunda yol trafiğe açıldı.

GENİŞLETİLİYOR

Heyelanın ardında bir şerit olarak açılan yol için geçtiğimiz gün yine bir çalışma yapıldı. Tek şerit olan yol genişletilerek iki şeride çıkarıldı. Genişletme çalışmalarının ardından  sağlamlaştırma çalışmaları da yapılıyor.

 

 

Son Güncelleme: 14.04.2016 19:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<