banner359

Hırsız, bağış kutusunu çaldı

19 Ağustos 2019 Pazartesi 18:29
Hırsız, bağış kutusunu çaldı

Bursa Ankara karayolu üzerinde faaliyet gösteren petrol istasyonunda meydana gelen olayda bağış kutusunu çalan hırsız kameralara yansıdı.

Edinilen bilgilere göre olay Bursa Ankara karayolu üzerinde faaliyet gösteren petrol istasyonunda saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Petrol istasyonuna beyaz otomobil ile gelen hırsız, önce keşif yaptı. İstasyon görevlisinin lavaboya gitmesini fırsat bilen şüpheli, ofisteki TV de bulunan filmi kısa süre izledikten sonra dolap üzerindeki içerisinde para olan bağış kutusunu rahatlıkla alıp aracına binerek kayıplara karıştı.  Olayın ardından bağış kutusunun yerinde olmadığını gören görevli güvenlik kameralarına baktığında hırsızlığı fark etti. Petrol istasyonu görevlileri durumu İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri bildirdi.  Ekipler güvenlik kamera görüntülerinden yola çıkarak hırsızı yakalamak için çalışma başlattılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<