banner359

Hırsız manava dadandı 

24 Eylül 2019 Salı 12:15 2019-09-24 17:50:00
Hırsız manava dadandı 


Mahmudiye Mahallesi Anafartalar Caddesi üzerinde bulunan manav dükkânı iki gün arayla 3 kez soyuldu. Hırsızlıklar işyeri sahibini canından bezdirirken; şüpheli, telefon ışığıyla girdiği işyerinden 900 TL ile bir tane muz çaldı.

Alınan bilgilere göre; Mahmudiye Mahallesi Anafartalar Caddesi üzerinde bulunan manav dükkânına gece saatlerinde giren kimliği belirsiz şahıs, işyerinde kısa bir keşif yaptıktan sonra kasanın bulunduğu yerin anahtarını alıp içeri girdi. 

Buradaki kasadan 900 TL çalan hırsız kapıdan çıkarken; bir muzu da alıp kayıplara karıştı. Telefon ışığıyla hırsızlık yapan şüpheli işyerinde bulunan kameralara yakalanırken; şahıs aynı işyerine 2 gecede 3 kez girdi. 

İşyeri sahibi Ahmet Ö., aynı hırsızın iki gün arayla 3 kere işyerine girdiğini ifade ederek, hırsızın işyerinden kira parası olan 900 TL’yi çaldığını söyledi. Hırsızlıklarla alakalı çalışma başlatan polis, 3 kez işyerine giren hırsızı her yerde arıyor.

Son Güncelleme: 24.09.2019 17:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<