Hırsızlar aracı bırakıp kaçtılar

07 Aralık 2019 Cumartesi 13:30 2019-12-07 17:51:09
Hırsızlar aracı bırakıp kaçtılar


Metal Sanayide gece saatlerinde meydana gelen olayda mobilya firmasından sunta tabakaları çalmaya çalışan 3 hırsız, geldikleri kamyoneti bırakıp yaya olarak kaçtılar. Hırsızlık anı ise işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Edinilen bilgilere göre olay İnegöl Metal Sanayide faaliyet gösteren mobilya firmasında meydana geldi. Gece 01.00 sıralarında 43 LN 038 plakalı kamyonet ile mobilya firmasının önüne gelen 3 hırsız, sunta tabakaları almaya çalıştıkları sırada bir aracın geldiğini görünce kamyonetle uzaklaştır. Yarım saat sonra yeniden aynı yere gelen hırsızlar, sunta tabakalarını kamyonetin kasasına yüklemeye başladılar. O sırada olayı gören bir vatandaş, işyeri sahibi aradı. Olay yerine gelen işyeri sahibi şahışları yakalamak için koşmaya başladı. 3 maskeli hırsız, kamyonetlerini bırakıp yaya olarak kaçmaya başladılar. İhbarı aşan emniyet ekipleri hırsızları bulmak için çalışma başlattılar. Hırsızların kamyoneti ise emniyet bahçesine çekildi.
Hırsızlık anı işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

banner380

Son Güncelleme: 07.12.2019 17:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<