banner359

Hırsızların açamadığı kapılar da varmış!

04 Nisan 2017 Salı 10:09 2017-04-04 10:22:19
Hırsızların açamadığı kapılar da varmış!

 Mesudiye mahallesindeki bir apartmana gündüz vakti keşfe gelip, akşam saatlerinde ise hırsızlık amacıyla girmeye çalışan hırsıza bu kez kilit dayandı. Kapıyı açmaya çalışan ancak başarılı olamayan hırsız, apartmanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgilere göre; Mesudiye mahallesi Karanfil sokakta bulunan 4 katlı apartmanı gözüne kestiren hırsız, öğle saatlerinde bina bahçesinde ve çevresinde keşif yaptı. Keşif turu atan şahıs, akşam saat 21.00 sıralarında yeniden binanın önüne geldi. Bahçeye giren şahıs, apartmanın ana giriş kapısına yöneldi. Kapının kilitli olduğunu fark eden hırsız, kapıyı açmak için birkaç dakika uğraştı. Tüm uğraşlarına rağmen kapıyı açamayan hırsız, amacına ulaşamayınca yala olarak uzaklaşıp kayıplara karıştı.

Hırsızın öğle saatlerinde yaptığı keşif ve akşam saatlerindeki hırsızlığa teşebbüsü apartmanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 

Son Güncelleme: 04.04.2017 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<