banner359

Hırsızlıktan serbest kaldı, yine hırsızlık yaparken...

23 Mayıs 2019 Perşembe 03:36
Hırsızlıktan serbest kaldı, yine hırsızlık yaparken...

İnegöl Jandarma ekiplerince yakalanarak çıkarıldığı mahkemece denetimli serbest kaldıktan saatler sonra yeniden aynı yere demir çalmak çıktığı çatıdan düşen hırsız ağır yaralandı.
Edinilen bilgilere göre olay İnegöl'ün kırsal Şipali mahallesindeki kullanılmayan otoparka giren hırslık şüphelisi B.D.(28), İnegöl Jandarma Komutanlığı ekiplerince suçüstü yakalandı.
Gözaltına alınan şahıs gün içerisinde adliyeye sevk edildi. Mahkemece denetimli serbestlik şartıyla serbest kalan şüpheli, yeniden aynı yere hırsızlık için gitti.
Oksijen kaynağı ile otoparkın çatısında demir kesmekte olan şüpheli, o sırada dengesini kaybederek yaklaşık 4 metre yükseklikten düşerek ağır yaralandı.
Yaralı olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı.
Durumu ağır olay şüpheli, ameliyata alındı.
Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<