banner359

Hurdaya döndü!

21 Şubat 2020 Cuma 15:27
Hurdaya döndü!

Bursa-Ankara karayolu üzeri meydana gelen kazada; yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil, aynı yönde seyreden otomobile çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre; Bursa-Ankara karayolu üzerinde seyir halinde olan Emir T., (21) idaresindeki 16 ZN 357 plakalı otomobil, Mobiliyum AVM mevkisinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı.

Savrulan otomobil bariyerlere çarptı. Otomobil daha sonra arkasından gelen Hüsnü K., yönetimindeki 16 V 08 34 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza sonucunda araç sürücüsü Emir T., ile yolcular Necmettin A,. (72) ve Naşide A., (68) yaralandı.

Yaralılara ilk müdahaleyi kaza yerine sevk edilen 112 sağlık ekipleri yaptı. Müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<