Hurdaya Dönen Araçtan 4 Kişi Sağ Çıktı!

.

30 Kasım 2014 Pazar 18:38 2014-11-30 18:40:37
Hurdaya Dönen Araçtan 4 Kişi Sağ Çıktı!
 Ortaköy mahallesi yolu üzerinde meydana gelen kaza da yağış nedeniyle kontrolden çıkarak, yol kenarındaki sürücü kursu pist alanını demir korumalıkları kırıp içeriye girdikten sonra adeta hurdaya dönen özel otomobil de biri ağır 4 kişi yaralandı. Kazayı görenler yaralıların, bu araçtan nasıl sağ çıktıklarına şaşırdılar.
Bugün 13.00 sıralarında Bahariye mahallesindeki yakınlarına ziyarete gitmek için yolu çıkan Harun Haksever yönetimindeki 16 Y 5966 plakalı özel otomobil, yağış nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Takla atmaya başlayan özel otomobil yolun sağındaki sürücü kursu eğitim pistinin demir korumalıklarını kırıp yıktıktan sonra, bahçesindeki tabelaya çarparak ancak durabildi. 

Düz duran özel otomobil adeta hurdaya döndü. Kaza sonucunda özel otomobil sürücüsü Harun Haksever, araçta bulunan İrfan Tekbıyık, Rabia Haksever, Sevde Haksever yaralandı. Araç içerisinde sıkışan yaralılar olay yerine gelen İtfaiye Arama kurtarma ekipleri ve 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık görevlilerinin müdahale sonucunda sıkıştıkları yerden çıkarıldılar. Biri ağır 4 yaralı da ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine servisine götürülerek tedavi altına alındı. kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

Son Güncelleme: 30.11.2014 18:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<